Tea-cher?

Naast de ruime horeca ervaring als Restaurant Gastvrouw, ┬áheb ik ook jaren voor de klas gestaan in het primair onderwijs. Toen ik mijn diploma had gehaald voor Theesommelier (2019) wilde ik graag mijn passie voor thee met anderen delen. Zo is “Tea-cher” ontstaan.

Ik wil u helpen ontdekken welke thee u lekker vindt en laten zien op welke manieren u de thee kunt zetten zodat u de beste smaken uit de blaadjes naar boven brengt.

Heeft u een HORECA zaak en wilt u uw gasten meer theebeleving ervaren? Neemt u dan contact met mij op en ik denk graag met u mee.

Op aanvraag geef ik workshops bij de mensen thuis. Vertellen, zien, proeven & zelf doen. Op dit moment heb ik nog geen webshop maar u kunt mij altijd een berichtje sturen als u interesse heeft in thee. Deze verkoop ik ook in kleine hoeveelheden zodat u eerst lekker zelf kunt proeven en proberen.

Theedrinken zal nooit meer hetzelfde zijn!